Nieuwsbrief 20 (7 juni 2020)

Ditmaal is het zeer belangrijk je weer kennis te laten maken met jezelf. Door alle omstandigheden voegde jij je naar de coronamaatschappij, zoals deze voorgeschreven werd door regeerders en andere specialisten in het virusweten.

Nu, doordrongen van het feit dat dit virus, deels bekend, deels nog ver van een totaal inzicht verwijderd, het gebeuren tussen families, vrienden, kennissen en zelfs collega’s, een uit elkaar drijvende kracht had.

Daarom is het nu zeer noodzakelijk weer naar jezelf terug te keren en vanuit het diepst van je hart weer gewaar te worden met wie je de verbintenis zo diep als mogelijk weer herstellen wilt.Verkeer in vreugde door het weer aangaan van familiebanden, vriendschap en ware verbondenheid met hen die je tot in het diepst van je Zijn vertrouwd zijn.

Herstel het contact zodanig dat jij je overtuigd weet te zijn van de Goddelijkheid in jezelf en je contacten. Laat je niet bewegen terug te keren naar een goddeloos verleden, daar je jezelf tekort doet. Weet van  je Goddelijk licht, de kracht in jou gevestigd.Ervaar de rijkdom hiervan en laat dit weten van je ware Zijn een bewust onderdeel van je leven worden. Weet het, ervaar het, en leef het.

Een zo mogelijk blijde terugkeer naar de maatschappij, die groeiend is naar het hoogste goed wat is.

 Zoals altijd, de door God geïnstrueerde Meesters van Andromeda 

https://youtu.be/XzQXVLkslDo

Eén antwoord op “Nieuwsbrief 20 (7 juni 2020)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *