Nieuwsbrief 30 (30 oktober 2020)

Lieve allemaal, wij, Meesters van Andromeda en vele andere Godshelpenden, zien vol zorg jullie bedruktheid ten aanzien van de coronamaatregelen toenemen.

Toch is het nu van het grootste belang je aandacht vooral te vestigen op hetgeen je een blij en opgewekt gevoel bezorgt. Schenk er al je aandacht aan en word je bewust van de schoonheid en wondertjes des levens die in ieders omgeving aanwezig zijn.

Laat je niet terneer drukken door hetgeen niet kan, maar buit je positieve kijk op het leven uit en beleef dit intens. Zoek de natuur op en verfris jezelf door het weten dat deze natuur elke keer na een seizoen winters door te brengen weer opstaat en in al haar glorie weer verrijst, in al haar overdaad en schoonheid.

Zo zal de mensheid ook weer opstaan na dit tijdperk. Verheug je al op het weer mogen samengaan met anderen, onbeperkt, vrijmoedig, genietend van elkaars Zijn, weer ervarend wat een mens voor je betekent, hoe mooi elk mens mag zijn, hoe verschillend toch ook.

Schrijf al je mooie gedachtes op, en herlees deze als je even in verlatenheid of somberheid verkeert. Word zelf de blijde steun van je eigen Zijn, en ervaar wat je werkelijk bent, een Godswonder .

         De jullie ondersteunende Meesters van Andromeda

                           Intens meelevend

                           Jullie bemoedigend

2 antwoorden op “Nieuwsbrief 30 (30 oktober 2020)”

  1. De kleine dingen zien en waarderen is volgens mij het doel van deze pandemie. Natuurlijk gaat het velen treffen die er het hart van in zijn. Mogen we vertrouwen hebben en gespaard blijven van dit fenomeen.
    Laten we de natuur als voorbeeld nemen, achter de wolken schijnt de zon. Veel liefde aan iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *