Meer over Marjo

Welkom! Ik, Marjo van Knippenberg, kunstenaar en opgevoed in het katholieke zuiden van het land, zwoer in de loop van mijn leven elk godsdienstig beleven af. Ik schreef mij uit bij de Rooms-Katholieke Kerk, omdat ik het onder andere niet eens ben met de man/vrouw-verdeling vanuit het katholieke oogpunt.

Nieuwsgierig geworden door het verhaal van Aidan Storey, die vertelde over zijn beleven met de engelen, geraakte ik in de ban van dat, wat volgens mij echt niet bestond. Er volgde een reading bij Aidan. Hij vertelde mij dat ik zou schilderen onder de leiding van engelen. Ik kon dat niet geloven, maar probeerde toch in contact te komen met hen die niet bestonden. En zo waar, ik kreeg zeer detaillistische aanwijzingen bij het schilderen. Hetgeen ik schilderde was van een totaal andere aard, als dat ik zelf normaliter ter beschikking heb. 

Ook de bijbehorende teksten wijken af van mijn taalgebruik, maar leiden naar een persoonlijke groei van hen, die deze kaarten gebruiken. Mijn begeleiders blijken de Meesters van Andromeda te zijn. Zij verklaarden ooit de Twaalf Apostelen te zijn geweest. Tevens bleek dat ikzelf ook afkomstig ben van Andromeda

Na de totstandkoming van de kaarten en de handleiding volgde er nog meer boodschappen. Hieruit ontstond een tweede boek, ook te gebruiken in combinatie met de kaarten, bedoeld voor hen die zich actief willen inzetten voor, datgene waar wij innerlijk allemaal zo naar verlangen, het mede scheppen van de Nieuwe Aarde.

Geraakt door het feit dat zoveel mensen, inclusief mijzelf, werkzaam zijn binnen een systeem, waarin alle ruimte ontbreekt om aandacht te geven aan persoonlijke verlangens en kwaliteiten, besloot ik mijn leven te veranderen.

Het besef dat de maatschappij zo is ingericht dat het menselijke aspect totaal naar de achtergrond is verdwenen kon in mijn ogen niet kloppen. Het resulteerde in een ontdekkingsreis, waarin ik stukken in mijzelf vond waarvan ik geen idee had dat ik deze in mij had.

Het is mijn wens dat eenieder de rijkdom die in hem/haar huist mag ontdekken en hiermee op zijn eigen persoonlijke wijze een bijdrage mag leveren aan een Aarde waarin wij in harmonie en vrede met elkaar leven.