Nieuwsbrief 5 (6 november 2019)

Ook nu zal het even noodzakelijk zijn de voorbereidingen t.a.v. de veranderingen die op het aardse zal plaatsvinden nogmaals onder de aandacht te brengen.

Weet dat enige contanten noodzakelijk zullen zijn daar het ontbreken van het digitale toegang tot het bankwezen bemoeilijken zal.

Verzorg een kleine voorraad gegaarde levensmiddelen en voorzie je van een voorraad water opdat ook je vochthuishouding op peil blijft.

Ook een kleine voorraad van medicijnen,die, noodzakelijk voor sommigen, dagelijks gebruikt dienen te worden, overbruggen de periode waarin apotheken soms moeilijk bereikbaar zullen zijn in verband met hun beperkte voorraad.

Zorg ook voor een voorraadje verzorgingsmiddelen, opdat je persoonlijke hygiƫne niet in het gedrang komt. Dit omdat de voorzieningen enige tijd overbelast kunnen geraken door overmatig gebruik.

Weet dat geen enkel nood aan de orde zal zijn, enkel dat wat de mens aankan wordt tenvolle benut, teneinde de groei van de mens mogelijk te maken.

Benut je kwaliteiten tenvolle, zij laten jou groeien naar een niveau wat jou zal leiden naar het doel waarvoor je kwam.Verheug je op de toekomst.

De jou toegewijde Meesters van Andromeda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *