Nieuwsbrief 52 (03 september 2021)

Tot onze grote verbazing blijken sommigen te verwachten dat als ze op schrift hun toekomstige aarde creƫerden en etenswaar en drinken insloegen dat dan binnen een week de volledige creatie uitgevoerd zou zijn.

Weet dat God beslist wanneer de omwenteling zal zijn. Geen enkel mens of groep heeft te bepalen wanneer dit zal zijn.

Pas als wereldwijd een eenheid tussen de mensen ontstaat zal deze omwenteling mogelijk zijn. Ga dus aan de slag door elkaar hoog te achten, ieder waarderend daar ieder een Godswezen is, laat je niet ringeloren door het oordeel van anderen, heb zelf geen oordeel, dan verlaag je jezelf en je verhoogde trillingsfrequentie, die nu het hoogste niveau op aarde bereikte bij diegenen die openstaan voor de veranderingen in hem- of haarzelf.

Sommigen bemerken niet dat er in de nacht een verandering in jezelf plaatsvindt, anderen bemerken de verhoogde trillingsfrequentie, het gebeurd zoals het voor ieder bestemd is.

Geen 2 mensen zijn identiek, ieder beleeft zijn eigen leven en groei op een andere manier.

De verwachting dat alles binnen een bepaalde tijd opgelost zal zijn, de aarde gezond, de mensheid een elkaar waarderende eenheid, moet beseffen dat we allen een ommedraai binnen ons  wezenszijn beleven, die in deze evolutie van de mens en de aarde niet in een week gebeurd zal zijn, maar langere tijd in beslag zal nemen.

Verdiep je in je diepste wezenszijn, laat oordelen los en laat de liefde Gods toe in je leven om de juiste groei door te maken die er in de evolutie ooit plaatsvond. Steun elkaar en begeleid elkaar, groei naar de eenheid.

De jullie begeleidende Meesters van Andromeda die in hun nieuwsbrieven de woorden Gods doorgeven aan jullie. Zodat jullie groei voltooid geraakt

2 antwoorden op “Nieuwsbrief 52 (03 september 2021)”

 1. Goede morgen Lieve mensen die deze berichten sturen.
  Ik ben heel blij en tevreden met deze berichtgeving. En neem j ter harte van wat er geschreven staat voor ons allen.
  Dank U. God is met mij en met iedereen die zich opensteld voor deze waarheid.
  Hartegroet.

 2. Goede morgen Lieve mensen die deze berichten sturen.
  Ik ben heel blij en tevreden met deze berichtgeving. En neem ter harte van wat er geschreven staat voor ons allen.
  Dank U. God is met mij en met iedereen die zich opensteld voor deze waarheid.
  Hartegroet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *