Nieuwsbrief 1 (16 september 2019)

Wij, de Meesters van Andromeda, zijn bijzonder verheugd jullie te mogen laten weten op welke wijze jullie een bijdrage kunnen leveren aan het medecreƫeren van de Nieuwe Aarde.

Gebruikmakend van jullie bereidheid ons bij te staan deze Nieuwe Aarde te hervormen tot de planeet waar wij weer allen graag vertoeven, willen wij jullie nu laten weten dat de tijd aangebroken is de komende veranderingen voor te bereiden, zodat de mogelijkheid ontstaat op een liefdevolle wijze de aarde te vormen naar dat wat zij dient te zijn.

Wees bereid enige voorbereidingen te treffen. Van belang is het te voorkomen dat er gebrek aan water ontstaat en aan gegaarde voedingsmiddelen. Enige brandstof in voorraad nemen zal het leven veraangenamen, en ook het voorzien in enige lichtbronnen zal van belang zijn.

De voorzieningen zoals wij ze nu kennen zullen,aangepast aan een andersoortig besturingssysteem enige tijd buiten gebruik zijn, en het mondeling en schriftelijk communiceren zal in deze tijd een noodzaak zijn.

Weet dat deze ongemakken slechts een korte tijd in beslag nemen. Zoals de aarde zich nu gaat manifesteren ontstaat een leefwijze die gelijksoortig is als in het huidige bestel, enkel de aarde te plunderen zal plaatsmaken voor een gebruik van de aarde die enkel het welzijn van de planeet en zijn bewoners beoogt.
Verheug je op de komende periode waar wij dat mogen beleven wat onze diepste wens is, in vrede en liefde ons leven hier op aarde te mogen beleven.

Wij danken jullie van harte deze mooie samenwerking met jullie te mogen begeleiden.

De Meesters van Andromeda, in samenwerking met God

2 antwoorden op “Nieuwsbrief 1 (16 september 2019)”

  1. Dankjewel voor de mooie nieuwsbrief.
    Dit is een bijzondere tijd met mooie ervaringen.
    Tot vanavond, lichtgroet van Elly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *