Welkom

Wij begroeten jullie, lieve aardbewoners, omdat wij graag in samenwerking met jullie je kond doen van de reden, waarom wij jullie deze nieuwsbrief doen toekomen.

Verzekerd van jullie welwillendheid een bijdrage te willen leveren aan het behoud van de aarde in samenwerking met ons te willen bewerkstelligen.

Door contact met ons op te nemen, in eerste instantie via deze nieuwsbrief, maken wij een samenwerking mogelijk, die onze planeet aarde in volle glorie zal herstellen. Blij dat jullie bereid zijn het contact met ons mogelijk te maken, bereiden wij allen een liefderijke en ons voldoening schenkende aanwezigheid voor op deze planeet, hersteld van de ingrepen die deze planeet zo kwetsbaar maakten.

Verheugd zijnde te mogen samenwerken, danken wij jullie voor je aandacht voor onze boodschappen.

Neem contact met ons op, wij beantwoorden je vraag. Aard je voorafgaande hieraan, en formuleer duidelijk je vraag.

Wij verheugen ons op onze samenwerking, de jullie toegewijde Meesters van Andromeda, in samenwerking met allen die de aarde een warm hart toedragen.

Eén antwoord op “Welkom”

  1. Beste Marjo,

    Prachtig gedaan. We hebben ooit samen een workshop gehad bij Carine door Jos Gulikers. Wat een mooi boek en kaartspel. Ga ik zeker kopen. Ooit heb ik jouw levenspad mogen lezen in het boek van Hein, mooie verhalen van echte mensen.

    Bedankt en met waardering Xavier Camp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *