Nieuwsbrief 17 (26 april 2020)

Nu we zover zijn dat we weer in contact komen met ons diepste zelf, doordat we verplicht werden meer in ons huis te verblijven als gebruikelijk, zijn wij, Meesters van Andromeda, verheugd te mogen bemerken dat velen terugkeerden naar hun ware Zijn, hierdoor een blik gooiend verder als het zichtbare, realiseren velen zich nu weer dat de verbondenheid met de onzichtbare goedwillende helpenden van belang is, zodat hun handreikingen naar eenieder verlopen in een open contact, bereikbaar voor eenieder die zich openstelt voor ons en zo de persoonlijke boodschap kan opvangen, in de begeleiding op de levensweg die te gaan is.

Vertrouw op jezelf, stel je open, en leg contact met ons, weet wel dat goed aarden vooraf een noodzaak is ter voorkoming van contact met entiteiten die wellicht minder goede bedoelingen hebben.

Weet je gesteund door ons, en besluit nu in samengaan met ons je leven door te brengen zoals jij dit zelf plande voor je hier op aarde kwam.

Verheug je op de toekomst, het samengaan met engelen en Meesters, en weet hierdoor je eigen groei te verheffen, naar een voor jou wellicht onbegrijpelijke staat van Zijn, gelijk aan engelen en Meesters.

We zijn blij jullie te mogen kennen en te mogen begeleiden naar deze mooie gelijkwaardigheid.

                                        Dank voor jullie Zijn

                              De Meesters van Andromeda

                    God verheugt zich ook op jullie groei

https://youtu.be/KZMirzH7PWA

Eén antwoord op “Nieuwsbrief 17 (26 april 2020)”

 1. Lieve Marjo,

  Wat fijn om deze boodschap te ontvangen en te beluisteren in de prachtige ochtend waarin alleen natuurlijke geluiden te horen zijn. De opkomende zon, de vogels die blij zijn met deze nieuwe dag, laten hun gezang weerklinken.

  Het idee dat wij mogen verbonden zijn met de Meesters en Engelen, geeft een veilig gevoel. Deze moeilijke tijd op aarde geeft ons meer tijd om met onze ware IK meer in verbinding te gaan.

  Het verschil in werkelijk ”zijn” is nu zo mooi. Je voelt onmiddellijk waarin het dagelijkse leven (sleur) het pad kruist en welke frequentie het teweegbrengt.

  Dank u wel voor jouw inbreng in mijn leven hierbij, mogen we allen na dit Corona tijdperk de innerlijke waarde niet vergeten.

  Veel liefs
  Sabine Thijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *