Nieuwsbrief 16 (11 april 2020)

Voor jullie, lieve aardbewoners, lijkt deze tijd een beetje een voorloper te zijn voor de grote omwenteling, de veranderingen die de aarde weer tot een volmaakt gezonde planeet maakt, bewoonbaar voor iedere aardbewoner, waar dan ook zich bevindend.

Deze ziekte Corona, geïmplanteerd door zieke geesten die hun macht wilden vergroten, zal nog enige tijd ons leven bepalen, waarna  wij weer in vrijheid elkaar mogen begroeten, beleven en ervaren, zonder de nodige afstand in acht te nemen.

Weet dat het hoogtepunt al enige tijd bereikt is, en nu in afnemende mate wel nog in acht genomen dient te worden in verband met besmetting.

Nu is het een noodzaak het Paasgebeuren ten volle te ervaren. Velen zijn losgeraakt van het weten van de Goddelijkheid, terwijl zij volledig mogen beseffen gesteund te worden door Gods aanwezigheid en liefde, in elk van ons gevestigd. Richt je tot hem en vraag de kracht en de liefde die je in dit aardse leven benodigt.

Weet, dat het soms nodig is, even losgekoppeld van de gewone bezigheden, weer volledig tot het besef te komen dat je méér bent als alleen maar mens, de Goddelijkheid in jou geeft je de kracht en de moed dat te doen wat nodig is in de gegeven omstandigheden, niet alleen nu, maar in alle eeuwigheid.

Geniet van je Zijn, geniet van je mogelijkheden, en weet je verbonden met eenieder waar jij in gedachte bij bent. Weet dat je nooit alleen bent, slechts je fysiek is dat soms, al jouw, bij jou behorende energievelden, gedachten en woorden worden immers deel van het grote geheel. Gebruik dus je prachtige Zijn al het goeds te verspreiden wat je een ieder toewenst.

De voor jou je mooie paasdagen toewensende Meesters van Andromeda.

Gebruik je gedachtekracht

https://youtu.be/Fr08tg6L8sM

Eén antwoord op “Nieuwsbrief 16 (11 april 2020)”

  1. Lieve Marjo, een vrolijk Pasen voor jou en je geliefden. De boodschap was krachtig, ons goddelijke dagelijks aanspreken vanuit ons diepe ”zijn”.
    Dank u wel voor uw steun en om uw rechterhand te mogen zijn en jij die van ons. Ik dank de lichtmeesters, Engelen, Moeder Maria en God voor hun inspiratie en steun. Deze houvast is nu een grote steun en borgt een enorm veilig gevoel.
    Bedankt voor de boodschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *