Nieuwsbrief 15 (28 maart 2020)

Nu jullie op de hoogte zijn van de gevolgen van de coronacrisis, is het van groot belang vooral in jezelf te blijven geloven als Goddelijk Wezen. Weet dat jouw Goddelijk licht altijd aanwezig is, ook al lijkt dit soms door angst of wanhoop afwezig te zijn.

Toch is dat niet zo, dit licht is er altijd, bij iedereen, waar dan ook en in welke toestand dan ook.

Stem je daarom af op alle goeds wat jou omringt, word je bewust van alles waarmee jij gediend wordt. Realiseer je, dat je ondanks de huidige beperkingen weer ontdekt dat je Zijn in de maatschappij nu verandert.

Je wordt je bewust van de veranderingen die ook bijdragen aan het bewustwordingsproces. Hoe jij weer in staat zult zijn de essentie in jezelf te ontdekken en hierdoor een verschuiving in je ware Zijn ervaart.

Wees dus toch blij met dat wat er in je gebeurt. Weet dat je groei naar een volgende dimensie jou verheft boven dat wat je eerst als volkomen vanzelfsprekend ervoer, en wat nu van geen enkel belang blijkt te zijn voor jou en je naaste omgeving.

De groei die jullie doormaken, hoewel anders gepland als wij, Meesters van Andromeda beoogden, zorgt er wel voor dat jullie een belangrijke stap nemen in de evolutie van de mens naar een niveau, waar jullie in liefde en verenigdheid mogen genieten van jullie waarlijk Menszijn, in verbondenheid met het Goddelijke, het al wat is.

Verheug je op de nabije toekomst, geniet van alles wat je blij maakt. Concentreer je hierop en laat dit geluksgevoel tot volle bloei komen.

De jullie met liefde en ondersteuning begeleidende Meesters van Andromeda

Aanvullend op nieuwsbrief 15 hier een videoboodschap waarin de Meesters van Andromeda jullie vragen mee te werken aan het scheppen van de Nieuwe Aarde:

https://youtu.be/lOiZ3MNM8nc

3 antwoorden op “Nieuwsbrief 15 (28 maart 2020)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *