Nieuwsbrief 24 (8 augustus 2020)

LIEVE ALLEMAAL,

Nu nog niet wetend dat het redden van de aarde een taak is die niet enkel de aardbewoners bezig houdt, maar ook veel buitenaardse rassen, waarbij de Andromedanen, Pleiadiƫrs en nog vele andere rassen een taak op zich namen de aarde te herstellen en voor te bereiden op het eeuwige bestaan van de planeet aarde.

Deze voorbereidingen zijn al uitgevoerd, nu is het van belang het veranderen van de aarde te begeleiden en te bestendigen, opdat rust en samengaan nu het resultaat zal opleveren wat de aarde voor eeuwig doet bestaan.

Verheug je op de veranderingen, omhels ze, geniet ervan. Nu is de tijd gekomen waar wij in samengaan mogen leven in tevredenheid, harmonie en liefde, een aarde vertegenwoordigend die weer beleefd mag worden als het Aards Paradijs. Doorsta kleine ongemakken door het weten dat deze van tijdelijke aard zijn, het herstel zal spoedig plaatsvinden.

                                  Verheug je

              De jullie toegewijde Meesters van Andromeda

2 antwoorden op “Nieuwsbrief 24 (8 augustus 2020)”

 1. waarom zijn de chemtrails dan nog steeds bezig?
  gisteren was het weer bar en boos in de lucht een mooie blauwe lucht zoals vroeger is er nu nog maar zelden en zo worden wij telkens weer besproeid met allerlei gif
  ik ruik het meteen een zurige lucht met corona was het even over
  en nu gaan ze weer aan de gang

 2. Mooi Marjo,

  Ik stuur het ook door naar Gerdien. Het lijkt ons nog steeds leuk om meer te weten te komen over Meesters van Andromeda en de hulp die zij ons te bieden hebben.

  Groetjes en het ga je goed!

  Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *