Nieuwsbrief 23 (25 juli 2020)

We willen jullie laten weten dat jullie inspanningen ten bate van de aarde en de mensheid, vruchten afwerpen. Al op enkele plekken op aarde ontstaat al een korst op aarde , die de sterkte vertegenwoordigt van de toekomstige heling van de aarde.

Deze plekken zijn onbewoond en nog niet opgemerkt door hen die de ware zorg voor de aarde een warm hart toedragen .

Weet dat deze ontwikkeling van herstel van korst van de aarde, zodanig bespoedigt dat het een troostende gedachte voor velen is te weten van het eeuwig bestaan van de aarde.

Ook, vanwege het onmerkbaar opknappen van de aarde, duidt dit erop dat vele mededelingen over het ingrijpen van vele buitenaardsen absoluut onnodig zijn, door het weten dat het herstel dusdanige vormen aanneemt dat deze vijandige buitenaardsen buiten werking gesteld zijn, mede door jullie meditaties en toewijding een mens te willen zijn dat er voor kiest een Goddelijke vlam in zich te dragen en deze te willen inzetten voor het volledig behoud van de aarde.

Dank voor jullie inzet, samen met jullie hulp, steun en toewijding is de hoop op het herstel van de aarde deels al een feit. Ga door met jullie meditaties en toewijding, daar dit het herstel van de aarde voorspoedig doet verlopen.

Dank, dank, dank, ook in Gods naam.

De jullie toegewijde Meesters van Andromeda

4 antwoorden op “Nieuwsbrief 23 (25 juli 2020)”

  1. Ik ben zo gelukkig dit te lezen. Voor de aarde ben ik hier gekomen, mijn liefde voor deze planeet is heel groot en strooi haar rond. Ik ben al een poosje bezig water te helpen verhogen in frequentie. Met liefde, muziek en gebed. Dit alles in het klein, maar ik weet dat het uitwaaierd. En daarom ben ik blij verrast te lezen dat de Andromedanen ook voor het stromen van het water zijn.
    Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *