Nieuwsbrief 28 (3 oktober 2020)

Lieve allemaal, nu weer opgeschrikt door de 2de golf corona zal blijken dat jullie weer opnieuw een andere tijdsbeleving ervaren als dat het voor jullie gebruikelijk is.

Gealarmeerd door de vele uitingen betreffende het coronagebeuren blijken nu ook velen van jullie deze tijd te gebruiken om meer met je eigen Zijn in contact te komen, opdat je weer ontdekt wie en wat jij bent, losgekoppeld  van vele maatschappelijke verplichtingen of op andere wijze beleefd en uitgevoerd.

Hierdoor ervaar je wat jou werkelijk bezighoudt. Ontdek het in vreugde en probeer datgene wat je nu over jezelf ontdekt ook vast te houden en te beleven na het coronatijdperk. Beschouw deze groei in jezelf als een bijkomend geschenk van deze pandemie, de blijvende aandacht van jezelf voor deze ontdekking van je ware Zijn zal je doen groeien in het volmaakte besef welke kracht jij hebt en op welke wijze jij die kunt manifesteren.

Aanvaard jezelf, heb jezelf lief, eer jezelf, deel jouw liefde met ieder waarmee je in aanraking komt, jouw liefde zal groeien en bloeien, en uiteindelijk het begin zijn van de veranderingen op aarde, zo gewenst door velen, een liefdevolle thuisplek voor iedereen op aarde te zijn.

                     Dit delen wij jullie mede zodat jij je

                     Eigen volmaaktheid overhevelt naar

                     Hen die dit ook benodigen. Doe het

                         De Meesters van Andromeda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *