Nieuwsbrief 29 (17 oktober 2020)

Nu jullie, lieve aardbewoners, weer de gevolgen ondervinden van het coronagebeuren, willen we jullie uitdrukkelijk vragen je aandacht te vestigen op hetgeen in jezelf gebeurt.

Neem waar wat je voelt en ervaart , wellicht goed dit kort te beschrijven in een agenda of schrift. Neem de tijd om voor jezelf te ontdekken wat hetgeen je opschreef voor jou betekent. Noteer dit ook, zo ga je op ontdekkingsreis in jezelf en bemerk je dat er in jou meer leeft als dat je in de alledag bemerkt

Neem de tijd elke dag je ontdekkingsreis voort te zetten en zo ook zin te geven aan het coronatijdperk, meer betekenend als enkel afgesloten te zijn van je medemens, maar een vreugdevolle constatering van je eigen verbondenheid met al wat is. Ervaar nu de grootsheid van je Zijn en accepteer dit, weet dat je van betekenis bent voor jezelf, je medemens en je verbintenis met het heelal.

Neem dus nu je volle plaats in het wereldrijk en het heelal in, en vorm je gedachten naar hen toe, gezien door een visie, bijdragend aan de rijkdom van het totale bestaan, hier en in het heelal.

Weet dat je nu een belangrijke bijdrage levert aan de groei en het herstel van het geheel. Wees dankbaar dit volgens jouw eigen grootsheid te laten gebeuren,

Dank voor jullie bijdrage aan het ontstaan van een goede verbinding tussen het heelal en de aarde, en hun herscheppend naar een liefderijk en gezond geheel.

                         Dank voor jullie bijdrage

    De jullie toegewijde Meesters van Andromeda

Eén antwoord op “Nieuwsbrief 29 (17 oktober 2020)”

  1. “…meer betekenend als enkel afgesloten te zijn van je medemens, maar een vreugdevolle constatering van je eigen verbondenheid met al wat is. Ervaar nu de grootsheid van je Zijn en accepteer dit, weet dat je van betekenis bent voor jezelf, je medemens en je verbintenis met het heelal.” Deze alinea resoneert! Ik ben zo dankbaar voor alles wat er in mij en daarmee ook rondom mij is en mag gebeuren. Hoe gek en misschien asociaal dit voor sommigen ook klinkt. Zij gezegend! Namaste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *