Nieuwsbrief 31 (13 november 2020)

Willen jullie weten op welke wijze, nu de donkere maanden belevend, je toch de blijheid in je hart kunt beleven.

Stel je open voor het onzichtbare maar wel beleefde Godsgevoelens, aangevuld met vele helpenden die jullie omringen, niet gezien maar wel bij jullie. Nu de tijd er is in rust tot jezelf te komen heb je het nodig rustig te zitten, naar jezelf terug te keren en af te dalen naar je hartstreek. Leg je hand hierop, voel de warmte van je hand en ervaar wat dit veroorzaakt rond je hartstreek. Voel je hoe de spanning in jezelf zachter wordt, hoe er een glimlach verschijnt op je gezicht. Voel het welbehagen van het in rust je kloppend hart te mogen ervaren.

We vertellen je dit omdat het in hectische tijden jou de broodnodige terugkeer naar jezelf, in rust de zelfliefde mag ervaren die je verdient. Ervaar nu ook dat jij, als mens bestaande, van een hoogwaardige Goddelijke betekenis bent voor allen waarmee je in aanraking komt. Enkel door er te zijn straal je datgene uit wat de ander behoeft.

Weet, dat na dit tijdperk je weer volop al je gaven mag delen met velen, nu beperkt tot een kleine kring. Houd moed, bemoedig jezelf door je hart te voelen, en voel je kracht in vreugde terugkeren en toenemen.  Leef jezelf.

       De jou beminnende Meesters van Andromeda.

Ze bewonderen je moed

  je kracht te hervinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *