Nieuwsbrief 36 (22 januari 2021)

Deze nieuwsbrief hoopt een vervolg te zijn op de tools die wij jullie mededeelden in nieuwsbrief 35.

Nu, nog meer gevat in een nog kleinere wereld als dat je gewend was, is het nu zaak te voorkomen dat je in teleurstelling en verdriet afzakt naar een niet bij jou passend niveau.

Behalve dat je je hart kunt gebruiken voor vele doeleinden, zo is het immuunsysteem ook een gecompliceerd onderdeel van je Goddelijk Zijn.

Vraag bij een natuurpraktijk een flinke dosis vitamine D3, ook is het nodig je vitamine C gehalte op peil te houden. Ook omega 3 visolie is een behandelmiddel. Somtijds worden er capsules aangereikt met Vitamine K2

Met deze voedingsmiddelen versterk je het immuunsysteem en maakt het lichaam zijn eigen antistoffen aan. Blijf ook geloven in je gezondheid zodat je lichaam kan beantwoorden aan jouw verwachtingen. Spreek in liefde met je lichaam.

Weet dat wij allen jullie bijstaan in deze coronatijd, maar ook in andere tijden. Stel gerust je vragen aan ons, wij beantwoorden deze graag.

                           De jullie toegewijde

                     Meesters van Andromeda

2 antwoorden op “Nieuwsbrief 36 (22 januari 2021)”

    1. Dank je wel voor je waardevol advies wat betreft de versterking van mijn immuunsysteem, lieve Marjo. ‘N hartgroet van Jessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *