Nieuwsbrief 37 (6 februari 2021)

Lieve aardbewoners.

Velen zullen geschokt zijn door de gebeurtenissen die  nu, verspreid over heel de aarde plaatsvinden. We willen jullie uitleggen dat je hoop mag ervaren naar een betere toekomst. Nu, op het moment gekomen dat het nodig blijkt te zijn jullie weer te laten ervaren dat de eenheid tussen de mensen weer tot stand gebracht wordt door jullie in gebed te verenigen, daar samen komen niet wenselijk is. Spreek de volgende tekst uit om 10,00 uur in de ochtend en de avond. Door de energie die jullie dan uitdragen ben je toch verenigd met elkaar.

Heer God

Nu, aanbeland in een tijd waarin zowel rust als onrust heerst, vraag ik U nu om vreugdevol uw aanwezigheid in mij te doen toenemen, opdat wij allen weten van uw liefde en toegewijdheid aan mijn bestaan, ontvang ik uw liefde als een bewijs dat mijn bestaan een verrijking van de aarde is, want ik draag uw liefde uit door mijn Zijn. Ik verlang naar het moment dat de aarde weer voor iedereen een Aards Paradijs wordt en wij in eenheid en Goddelijke verbondenheid het leven mogen ervaren. Ik dank U

           De Meesters van Andromeda

Eén antwoord op “Nieuwsbrief 37 (6 februari 2021)”

  1. Dank je wel Marjo
    Voor het delen van dit mooie gebed, het geeft een goed gevoel om op deze manier toch samen te kunnen zijn!
    liefs Margôt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *