Nieuwsbrief 44 (15 mei 2021)

Lieve aardbewoners

Graag willen we jullie op de hoogte stellen van de praktijken die ontstaan zijn dankzij het vaccinatie-, test- en pasjesbeleid zoals in Nederland wellicht ontstaat.

Door voorschriften vanuit Duitsland, België en diverse andere landen dient men te kunnen bewijzen coronavrij te zijn en gevaccineerd te zijn.

Werkenden, mantelzorgers die vanuit Nederland naar het nabijgelegen Duitsland of België dienen te reizen zijn zwaar getroffen, daar de testen die bewijzen dat je coronavrij zou zijn ook misbruikt worden om de financiële middelen van de farmacie aan te vullen.

Controleer vooral bij de snel test dat er een nieuwe tester gebruikt wordt en niet een tester die bij meer mensen gebruikt werd, hetgeen al aan de orde was.

Ook het politieke beleid is niet in overeenstemming met de mogelijkheid het coronavirus uit te roeien, dan zou een consequent handelen nodig zijn en niet het flipflop beleid wat nu gevoerd is.

Er zijn velen die het vaccin gebruikt hebben, over anderhalf jaar wordt het gevolg hiervan pas duidelijk. Bespaar je verdere vaccinaties als je goed gezond bent, je eigen immuunsysteem is dan van dien aard dat het ook het coronavirus kan bestrijden.

           De jullie toegewijde Meesters van Andromeda

Eén antwoord op “Nieuwsbrief 44 (15 mei 2021)”

  1. Oh Marjo,
    Wat een hele mooie boodschap van de Meesters. Zo zorgzaam en duidelijk gebracht. Ook heel goed dat zij zoveel informatie delen mbt Covid19. Hun wetenschap en Liefde steunt mij ons Gezin. Liefs Xavier Camp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *