Nieuwsbrief 45 (29 mei 2021)

Lieve aardbewoners, graag willen we jullie laten weten dat wij vol bewondering toezien hoe elk persoon de weg zoekt die voor hem of haar passend is in deze tijd waarbij jullie een wijle het leven op een andere wijze leven als dat dit voorheen was

Velen hopen weer terug te keren naar zoals het was. Was toen elk mens gelukkig? Een groot aantal wel, maar velen leefden een moeizaam leven. Bij hen was geen geld voorhanden om gezond eten tot zich te kunnen nemen, velen konden hun kinderen niet mee laten gaan op het schoolreisje, of naar een sportclub of een verjaardagsfeestje laten gaan.

Lang niet zoveel zijn overspoeld door geld, een rijkdom die niet evenredig is met wat noodzakelijk is maar status vertegenwoordigd.

Is het dan niet hoopvoller om naar een leven te verlangen waar iedereen gelukkig kan zijn, een veilig thuis, gezonde voeding voor iedereen, en een eerlijke verdeling van Financiën, zodat zowel uitwassen naar armoede en eveneens uitwassen naar bizarre rijkdom plaats maken voor een eerlijke verdeling die ieder mens verdient om een menswaardig bestaan te kunnen leiden.

We kunnen het bereiken door in gezamenlijkheid allemaal de wens uit te spreken dat elk mens, van welke kleur, ras, godsdienst en geaardheid dan ook, het mens zijn mag beleven als een Goddelijk geschenk, te beleven voor iedereen.

Neem 10 minuten op de zondag, b.v. om 13.00 uur, in geconcentreerde intentie en toewijding te vragen voor een menswaardig bestaan voor iedereen.

Wij danken jullie vanuit het diepst van ons hart voor    jullie welwillende hulp de aarde te doen groeien naar dat waarvoor ze bestemd is, een goddelijk thuis voor iedereen.

De jullie toegewijde Meesters van Andromeda

Eén antwoord op “Nieuwsbrief 45 (29 mei 2021)”

  1. Lieve Marjo
    Ik wil hier graag aan mee doen in mijn meditatie.
    Alleen op een ander tijdstip.
    Lichtgroet van Elly den Ronde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *