Nieuwsbrief 46 (12 juni 2021)

We willen jullie laten weten niet te denken dat je ziek bent bij enige duizeligheid, hoofdpijn, waarnemen van flitsen en vreemde geluiden horend. Dit is gelieerd aan de aanpassingen die met jullie dna gebeuren momenteel. Vele eeuwen geleden is het menselijk dna aangetast door hen die de mens klein en dom wilden houden.


Nu veel meer in het licht staand en een hogere trillingsfrequentie ervarend, worden jullie weer de volwaardige mensen zoals dat ook bedoeld was. Het zal enige tijd een andere waarneming en beleving van het aardse met zich mee brengen, maar verheug je op je groei die je het beleven van het leven doet ervaren zoals het zou zijn in het aards paradijs.

De overgangsfase neemt enige tijd in beslag, het zal niet snel gaan, want dat kan het menselijk dna niet verdragen, dus rustig veranderen is noodzakelijk. Enig ongemak brengt het met zich mee, maar weet waarvoor deze aanpassing net nu plaatsvind. Het coronagebeuren leidde ook tot rust bij velen, en hierdoor was het mogelijk de aanpassingen te starten. Nu men weer het dagelijks leven als vanouds beschouwt, word je je nu ervan bewust dat niks bij het oude is gebleven, het lijkt als vanouds maar wordt anders ervaren. En zo is het ook bedoeld, want terug naar het oude zou de aarde doen oplossen tot los gruis als overblijfsel van de planeet aarde.


Nu is het de tijd de aarde lief te kozen en als kostbaar geschenk te aanvaarden omdat de aarde jullie de mogelijkheid biedt te groeien naar dat wat je werkelijk bent. Een rijkdom voor jezelf, voor de andere mensen, en voor heel het planeetstelsel waar wij allen mee verbonden zijn, grootser als dat wij beseffen. Ons mensdom is in het belang voor vele planeten, net zoals zij ook van belang zijn voor onze planeet aarde.

Een wisselwerking die enige tijd verstoord was, maar nu weer groeit naar het innemen van haar taak naar al wat is, zo is het bedoeld. Wees blij met alle veranderingen in jezelf, maar ook in ons maatschappelijk bestaan zal weer gerechtigheid ontstaan, dat waar wij allen naar verlangenverlangen. Ga niet terug naar het oude, maar realiseer wat in het belang is van iedereen, de aarde en het heelal.

       Groei en bloei
Weet van het doel van de veranderingen.
       En geniet van dat wat anders wordt.
  De jullie ondersteunende Meesters van Andromeda, 
  In samenwerking met vele andere jullie helpenden,

Wij kijken verheugd toe hoe jullie het leven organiseren gaan,
En helpen jullie de oplossing te laten weten die jullie aan ons
vragen,
wij staan met velen klaar jullie bij te staan

2 antwoorden op “Nieuwsbrief 46 (12 juni 2021)”

 1. Zo herkenbaar en uplifting deze boodschap. Was gisteren opeens super duizelig. Weet nu waarom. Alles is in het juiste spoor en ritme. Alleen dat wachten kost me soms best wel wat innerlijk werk om te accepteren dat is wat er is. Ook wordt er veel oud zeer/verdriet naar boven gewoeld en dat mag dus ook worden losgelaten en verwerkt.
  Oude ego stukken die in dankbaarheid mogen oplossen in het licht van de nieuwe waarheid.

 2. Ik heb geregeld duizelingen en laatst had ik n soort Ménière aanval. Dat was heel naar en heel eng. De aarde draaide als n gek, en ook al riep ik laat dit stoppen ajb het ging maar door.
  Nog nooit gehad. Ach misschien moet ik er niet iets achter zoeken. Was t n zonnesteek of dergelijke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *