Nieuwsbrief 49 (23 juli 2021)

Lieve aardbewoners. Jullie bemerkten natuurlijk al hoe heftig de zonnestormen het gemoed van de mens en zijn welbevinden in beweging brengt. Het zal jullie niet verwonderen dat dit gebeuren een onderdeel is van de groei van jullie naaar jullie volgende fase van ontwikkeling.

Nu leeft een deel van jullie nog in de 3e dimensie, velen passeerden al de 5e dimensie, sommigen al in de 7e dimensie, en allemaal doorleven we nu datgene wat de zonnestormen ons brengen, nu lijkend op ongemak, maar in werkelijkheid de mensheid leidend naar weer een volgende stap in de ontwikkeling naar het hoogste wat een mens kan bereiken, de volmaaktheid van de mens, maar ook in de groei naar de volmaaktheid van de aarde.

Dit zal nog een tijd in beslag nemen, want het herstel van de aarde vergt van ons, God en zijn helpers, maar ook van jullie de nodige aanpassingen. Nu ook weer gebleken is dat bij nood velen bereidwillig meehelpen het leven van de getroffenen van de waterovervloed, huizen vol water en modder, onklaar geraakte apparatuur, auto’s, caravans en dieren, meegenomen door het water, blijkt er ondanks of wellicht dankzij de overvloed vam water, een bereidwilligheid te ontstaan elkaar te helpen.

Hulp uit heel het land steekt mee de handen uit de mouwen in het Zuiden. Weet dat dit laat zien hoe de mensheid elkaar in nood helpt. Dit zal een blijvend gebeuren worden, elkaar helpen als dat nodig is, en zoals jullie zien, we zijn er voor elkaar.   

                           En zo was het bedoeld,

                                De mens is goed,

                             Wees vooral niet bang,

                           Weet dat alles goed komt.

             De jullie toegewijde Meesters van Andromeda

Eén antwoord op “Nieuwsbrief 49 (23 juli 2021)”

  1. Dank je wel, lieve Marjo voor het delen vd prachtige boodschap vd Meesters v. Andromeda. Héél veel liefs van Jessie en Huub❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *