Nieuwsbrief 56 (30 oktober 2021)

We kijken vol zorg naar jullie leven op dit moment. Ons verzoek van een aantal weken geleden, elkaar te respecteren in elkaars persoonlijk beslissen over het wel of niet vaccineren. Geleid door jullie regeerders achten de gevaccineerden zich hoog verheven boven de niet gevaccineerden.

Wat niet tot deze gevaccineerden doordringt is dat zij net zo goed het coronavirus kunnen meedragen en overdragen, alsook onze lieve huisdieren.

De roep op wraakname op de nietgevaccineerden wordt groter en groter. Voorbijgaande aan de werking van je eigen immuunsysteem achten jullie de vaccins van grotere werking.

Onbegrijpelijk, de bijverschijnselen, volgens sommigen niet bekendgemaakt in de media, dus niet bestaand, geeft blijk van een niet willen zien van de waarheid en getuigt van een enorm onbegrip en verachting voor hen die deze bijverschijnselen waarnemen en ernaar handelen.

Lieve nietvaccineerders, laat je niet verleiden de vaccins als geneesmiddel te zien, je immuunsysteem, hart en hersenen zullen aangetast geraken door de huidige vaccins die geen volwaardige vaccins zijn, maar duplicaten van vroegere vaccins en geen goede bestrijding zijn van het coronavirus.

De leiders van jullie, zijn misleiders, zelfs in religieuze afdelingen van diverse godsdiensten. Weet dat dit nooit door God geleid is, weet dat God de tweedeling en de superioriteit van de gevaccineerden in de huidige maatschappij aanschouwt. Hij vraagt begrip van de gevaccineerden voor de niet gevaccineerden, en vice versa. Neem de regels van jullie leiders als een serieus gevaar voor jullie democratie waar.

Laten jullie je niet misleiden, streef weer naar een maatschappij waar eenheid en verbondenheid leeft. Verlaag jezelf niet, verhef je door respect te hebben voor elk mens in zijn. “IK BEN WIE IK BEN”

        De jullie met zorg omringende Meesters van Andromeda,

                Nu dichter bij jullie als ooit in opdracht van God,

        Om jullie weer tot een liefdevolle eenheid te smeden.

                Heb respect voor iedereen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *