Nieuwsbrief 57 (20 november 2021)

Wij, Meesters van Andromeda, gaan jullie in samengaan begeleiden opdat jullie de zo noodzakelijke groei op aarde zullen doorleven. De komende tijd zullen er vele veranderingen doorleefd worden. Op de eerste plaats het begrip voor elkaar dient weer te ontstaan, laat oordelen los, groei naar het licht. Wees er voor elkaar, op verantwoorde wijze natuurlijk.

Gods liefde is in jullie allen vertegenwoordigd. Ondersteun elkaar op de wijze die passend is in deze tijd. Sta geen veroordeling toe, leef voor elkaar. God wil je laten weten dat jullie in jullie groei een supersprong maken in de evolutie. Door jullie toegewijdheid aan God, de mens en jezelf verspreid je een licht dat ver tot in het heelal ervaren wordt. Wijd je dus aan het goede, creëer de wereld in gedachte zoals jij met jouw gedachtekracht de aarde kunt herstellen en ieder een veilig thuis toewenst. Ga ervoor, laat je gedachtekracht geconcentreerd de aarde scheppen, dat deze voor iedereen een veilige thuisplek kan zijn. Wij zullen jullie bijstaan om je  gedachtekracht enkel te richten op het goede, spreek daarom meermaals daags de volgende zin uit.

Heer God, haal mij uit mijn negativiteit, maak me wakker zodat ik het positieve creëer.

Ga staan en leg de rechterhand op uw hart. Voel wat er gebeurt. Word je het gewaar? Deze plek rondom je hart is een reserveplek voor zware tijden, deze kun je meermaals daags vullen met Gods liefde. Je kunt dit overal doen, als je merkt dát je gedachten afdwalen naar somberheid, boosheid, onbegrip voor anderen of voor jou, voel dan hoe de kracht in jou door aanvaarding van Gods liefde jou verzacht, jou weer attent maakt op je gedachtekracht. Vul dus regelmatig deze reserveplek. Er keert weer rust en liefde in jou en je groei zal doorzetten, het licht komt tot je, geniet ervan, de evolutie wordt waarheid voor jullie allen. Dank voor jullie toewijding, samen met jullie ervaren we jullie grootsheid als een prachtige ontwikkeling in de evolutie.

       Jullie dankend, de Meesters ven Andromeda

   Jullie opheffend naar een prachtige Staat van Zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *