Nieuwsbrief 65 (12 maart 2022)

Over enige tijd zullen jullie bemerken dat het leven op aarde zodanig verandert dat het even wennen zal zijn aan de veranderde omstandigheden. Het zomerweer zal ook daarop van invloed zijn. Alle verhogingen in prijzen van zowel brandstof, benzine, en etenswaren gaan er voor zorgen dat we weer elkanders mogelijkheden betreffende het gebruik van zijn financiële middelen eindelijk door de regering als een merkwaardig fenomeen gezien worden.

Nu pas herkennen zij de uitwerkingen van hun financiële beleid en zijn zij enigzins bereid de minimuminkomens enigzins bij te staan, en zullen zij eindelijk de grote onbalans opmerken, de zeer rijken, de middeninkomens, en het minimuninkomen worden eindelijk duidelijk herkend en wordt het ook duidelijk dat dit een zeer oneerlijke verdeling van financeën en leef mogelijkheden is.

Dit wakker worden van de regering levert hopelijk een eerlijke verdeling van financiën op. Vraag gedurende 5 minuten elke dag meermaals het licht te doen ontwaken bij de regeerders en hun spindoctoren, dat zij de moed opbrengen niet enkel de rijken nog rijker te maken, maar dit eerlijk te verdelen over alle inwoners van Nederland.

Richt je volkomen in focus met deze wens naar de regeerders in Den Haag toe. Probeer de volgende tijden aan te houden. In de ochtend 09.00 uur, in de avond 21.00 uur. Opdat de gezamenlijke kracht de eerlijke verdeling ondersteunt.

De meesters van Andromeda vragen dit
namens God aan jullie, het het met overgave.

Dank daarvoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *