Nieuwsbrief 68 (29 april 2022)

Lieve aardbewoners. Wij hebben zeer veel respect voor jullie. Gezien de aardse omstandigheden hebben velen toch nog de moed en de kracht niet te verzinken in het negatieve gebeuren. Velen weten intussen al dat aandacht voor negativiteit dit doet groeien, en zij zijn in staat de aandacht te richten op datgene wat een aarde laat ontstaan die voor eenieder leefbaar en gelukkig kan zijn, als jullie inderdaad de kracht en moed opbrengen je aandacht te richten op dat wat een eerlijke levenskans geeft aan elke aardbewoner.

Wij weten dat het somtijds zo gruwelijk gebeuren op aarde al jullie aandacht opslokt. Verlies je niet erin, creëer de wereld opnieuw met zeer veel vreedzame gedachten, denk ook aan de prachtige bloesemtijd, nu ten volle in alle schoonheid pronkend.

Jullie legden al een schrift met goede wensen aan, herlees dit nogmaals, als je andere, somtijds betere inzichten hebt opgedaan, herstel dan je eerste tekst en vul ook aan met nog meer hoopvolle ideeën die je wellicht nog bedacht hebt. Wij allen, en God natuurlijk ook, zijn zeer blij met jullie medewerking bij het scheppen van de Nieuwe Aarde. Dit fenomeen deed zich nog niet eerder op aarde voor, het is nu een gebeuren van jullie en velen van het heelal. Een prachtige nog nooit ontstane samenwerking van aardsen en onaardsen, geniet ervan en ga ervoor. Aard je elke keer grondig als je contact wilt met onaardsen, vergeet dat niet, zo voorkom je contact met niet goedwillenden onaardsen.

Weet dat God, en vele godshelpenden bij jullie zijn. Onze hartelijke steun voor jullie geeft jullie moed en inzicht te groeien naar het hoogste doel op aarde voor jullie.

De jullie toegewijde Meesters van Andromeda

Eén antwoord op “Nieuwsbrief 68 (29 april 2022)”

 1. Lieve Meesters van Andromeda , lieve Marjo …
  Dank jullie wel voor de moedgevende boodschap .
  Een nieuwe vredevolle aarde wordt geboren , in al haar ochtendgloren …
  Zo prachtig en krachtig waar het goed is om wonen .
  In harmonie met elkaar en al wat leeft .
  Daar ga ik voor , gesteund en geholpen door jullie , de engelen , meesters en alle wezens van Licht . Hoe mooi zal het zijn … ik geloof in dit wonder dat we samen scheppen .
  Dank daarvoor en zo is het !!!

  Van hart tot hart ,

  Vera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *