Nieuwsbrief 69 (13 mei 2022)

Lieve aardbewoners. We zijn blij verrast door jullie bijdrage aan het creëren van de aarde tot een aards paradijs. Vanuit verschillende hoeken vernamen wij ook de wens dat velen bereid bleken te zijn in groepsverband te willen werken. Nu is het dus van belang dat allen een keuze maken uit de zich voordoende activiteiten in de toekomst opdat de aarde datgene aan voeding aan ons levert, vrij van toegevoegde chemicaliën, maar vervuld met gezond makende voedingsstoffen. Daartoe zullen niet enkel tuinen gebruikt worden, maar vele hectare landbouwgrond, ook vrij van giftige stoffen die in ons voedsel terechtkomen in de huidige bemesting.

Daarnaast zullen er groepen ontstaan die zich bekwamen in biologische zuivere stoffen voor de kleding.

Ook zal er zich een tak ontwikkelen die een volkomen andere vervoersmethode tot stand zal brengen, oude auto’s dienen gebruikt te worden om de nieuw ontwikkelde vervoersmiddelen, draaiend op waterstof tot stand te brengen, het vervoer van de toekomst.

Verdiepen jullie je in de mogelijkheden voor voeding, kleding en vervoer. Volgende keer meer, en zo reizen we gezamelijk door naar een mooie toekomst. Verheugen jullie je er alvast op.

Beschrijf je ideeën allemaal, het digitale zal tijdelijk lang niet altijd beschikbaar zijn..

Jullie wachtende staat gadeslaand hopen we dat jullie zeer creatieve mogelijkheden in groepssamenstelling zullen creëren.

We helpen jullie van harte, de Meesters van Andromeda. Stel rechtstreeks je vragen aan ons en reiken jullie de benodigde ideeën aan.

De alom tegenwoordige Meesters van Andromeda.

Eén antwoord op “Nieuwsbrief 69 (13 mei 2022)”

  1. Lieve Andromedanen en Marjo ,

    Dank voor deze liefdevolle info .
    Samen in groepjes bouwen we aan het Aards paradijs .. Ik ben er klaar voor om mijn steentje bij te dragen .
    Dank U I Am en zo is het en zo zal het zijn . Namaste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *