Nieuwsbrief 7 (8 december 2019)

Graag willen wij jullie, lichtwerkers, laten weten op welke wijze wij jullie bijdrage ervaren nu jullie op de hoogte blijven via deze nieuwsbrief.

Nu, gesteund door jullie, leiden wij jullie licht, liefde en jullie kracht, ontstaan door jullie liefdevolle gedachtekracht, naar degenen die onze en jullie hulp als het meest dringend benodigen.

Weet, dat jullie intentie, gericht op het zuiveren van de aarde, en daarmede de bewoners van de aarde de gelegenheid biedend hun Goddelijke Plan te voltooien, wij alreeds de veranderingen bemerken in het bestel dat de aarde verbindt met het heelal.
Nu, nog niet merkbaar op aarde, zal de zuivering stapsgewijs doorgevoerd geraken in samenwerking met jullie. Richt je aandacht op het wereldgebeuren, wat voor jou het meest urgent is, en formuleer in zuiverheid jouw wens voor deze hulpbehoevenden.

Richt je dagelijks, in volledige concentratie gedurende 10 minuten, op jouw doelgroep, en wees ervan overtuigd dat jouw liefdevolle kracht uiteindelijk het resultaat oplevert wat jij beoogt.

Twijfel niet aan jouw kracht, volbreng deze daad in het belang van de aarde en haar bewoners.

Wees ervan overtuigd, dat wij jouw wens laten arriveren op de plaats waar jij deze wens voor bedoelt. Deze samenwerking is voor ons een handreiking in het samengaan met jullie, groeiend naar de volheid van je eigen Wezen. Benut deze oefening als voorbereiding naar de samensmelting van onze krachten, onze wijsheid en onze kennis.

Wij verheugen ons op ons komende samengaan, teneinde de aarde en haar bewoners in het diepste van hun wezen de evolutie te laten ervaren die het volmaakte beoogt.

Dank voor jullie zijn,
De jullie toegewijde Meesters van Andromeda.

Eén antwoord op “Nieuwsbrief 7 (8 december 2019)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *