Nieuwsbrief 73 (09 juli 2022)

Weet nu allemaal, die de moeite deden de goede zaken voor de aarde naar het Aards Paradijs te leiden en te beschrijven, zullen bemerken dat hun bijdrage aan het creëren van de Nieuwe Aarde al diverse malen succes hadden, en wel in het volgende opzicht.

Steeds verder verspreid worden goedwillende mensen wakker en  bemerken dat we via leugenachtige

regeerders om de tuin geleid worden. Hun geheime missies beginnen aan het licht te komen. Het wordt duidelijk dat hun bedoelingen zeer gericht zijn op eigen belang i.p.v. op de belangen van diegenen die op hun stemden.

Laat u niet misleiden, wees alert, en richt u op het goede, U weet  u creëert, blijf dit doen tot we daadwerkelijk op een aarde leven die werkelijk voor iedereen een veilige thuishaven is, gelijk het Aards Paradijs.

Houd moed, geef de hoop niet op een aarde voor iedereen een veilige thuishaven te laten worden, door uw gedachtekracht, met hulp van God en vele Godshelpenden die samen met jullie het Aards Paradijs tot stand brengen.

Dank dank dank voor jullie bijdrage in deze belangrijke evolutie, op naar een Aarde, vrij van de dualiteit, oordelen en wederom een eenheid creërend die gewenst is om datgene te bereiken waar iedereen zo naar verlangt. Een met God en al wat is in het Aards Paradijs.

      God spreekt nu voor allen de Angela Merkelspreuk uit.

                     Wir schaffen das, dus doe het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *