Nieuwsbrief 74 (29 juli 2022)

Lieve allemaal, jullie aardbewoners beginnen zo langzaam aan te beseffen dat verzakken in verdriet, angst en onzekerheid echt geen zoden aan de dijk zet. Voor niemand niet. Voor jullie niet, voor de aarde niet en voor het heelal ook niet.

Daarom nu een blijmakend voorstel. Benoem zeker 10 gebeurtenissen uit je leven waardoor je blij, gelukkig en vrolijk werd​. 

Schrijf ze op als je dat helpt bij de herinnering eraan, want herhaal deze herinneringen zeker 3 maal daagsluid en duidelijk uitsprekend na je eerst goed geaard te hebben.

Weet dat je zienswijze en het beleven van je leven een andere wending neemt en voor jou de mogelijkheid biedt beter in te schatten hoe het leven ook op een andere wijze gezien kan worden. 

Verheug je op een andere zienswijze, angst, negativiteit maakt plaats voor een andere beleving van je leven, waardoor je de mooie kanten weer gaat ontdekken en beleven. Ga ervoor, en doe dit.

De jullie blijmakende en inzichtgevende

Meesters van Andromeda,

In samenwerking met God

2 antwoorden op “Nieuwsbrief 74 (29 juli 2022)”

  1. Wat een prachtige synchroniciteit. Na 20-25 jaar bewustwording en ‘hard werken’ (studeren, mediteren en zelfrelexie) verlang ik al lang naar een doorbraakgevoel van innerlijke rust en balans, terwijl ik geneigd blijf om me zorgen te maken. Na het zien van een prachtig interview van Ferdinand van der Neut met Henk Fransen (Lumens 06) klaarde de lucht bij mij helemaal op. Henk geeft o.a. een gouden tip: houd op met werken aan jezelf want je trekt de knoop alleen maar strakker aan. https://www.youtube.com/watch?v=_niYFrbr8zw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *