Nieuwsbrief 12 (16 februari 2020)

We willen jullie van harte vragen je nu bezig te houden met de informatie die tot jullie gekomen is via de media.

Vele fabeltjes verspreidend en soms onwaarheden die de verkoop moet stimuleren van hun tijdschrift, krant, of meer kijkcijfers, willen wij nu aan jullie laten weten voorzichtig te zijn met aannames die ver van de waarheid verwijderd zijn.

Echter is het ook zo dat sommigen een onderzoek doen naar alle details van hen, die in waarheid een vermogen zich toe eigenen, gebaseerd op verkeerde feiten.

Deze onderzoekenden, zich noemend Bellingcat, zijn in staat de waarheid te achterhalen, en presenteren waarheidsgetrouw hun bevindingen. Zij zijn een uitkomst voor de mensheid, daar zij er blijk van geven een verantwoordelijkheid te willen dragen voor het welbevinden van de aarde en haar bewoners.

Geroerd door hun inzet willen wij daarom aan jullie vragen hen te honoreren door hun aanbod van de waarheid in jullie op te nemen en vooral hun teksten en feiten door te laten dringen tot jullie.

Dit, omdat jullie daardoor het juiste inzicht krijgen op welke wijze de misleiding op aarde jullie eigen leven beïnvloedt.

Word wakker, en trek de juiste conclusies uit de ware feiten, integreer dit in jezelf en wees bereid je leven waar mogelijk aan te passen aan dat, waarvan je weet dat het de aarde behoedt voor grotere misstanden zoals deze nu bestaan.

Op naar een Nieuwe Aarde, vrij van leugens en misleidingen, voerend naar een veilige planeet voor iedereen.

De jullie toegewijde Meesters van Andromeda, blij zijnde jullie op de hoogte te mogen brengen van een oplossing aangaande de ver verspreide misleiding.

5 antwoorden op “Nieuwsbrief 12 (16 februari 2020)”

  1. Goedemorgen,
    Ik zou graag de link hebben waar ik de teksten en feiten van Bellingcat kan lezen. Als ik Bellingcat Google, vind ik alleen de uitleg over Bellincat.
    Alvast bedankt.
    Hartelijke groet,
    Carina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *