Nieuwsbrief 14 (14 maart 2020, deel 1)

Nu jullie opgeschrokken zijn door de overmatige aanvoer via de media betreffende het coronavirus, willen wij aan jullie allen vragen de schrik te laten oplossen door je enkel in goede hoop je aandacht te richten op het loslaten van de angst, en daardoor het licht te brengen waar het virus rondwaart.

Enkel de angst doet dit virus in al zijn kwaadaardigheid voeden en in groei toenemen. Laat dit niet toe, richt al je licht en liefde op de gewassen die dit virus teniet kan doen. Deze gewassen, bekend bij vele geleerden onder de naam antibiotica, specifiek een breedspectrum antibioticum, zal bijdragen aan een verdere verspreiding.

Laat je niet ringeloren door angst. Dat is onze oproep voor alle lezers van deze nieuwsbrief. Probeer elke dag een aantal van je drukke werkzaamheden te vervangen door je volle aandacht te richten op het op de juiste wijze bestrijden van dit virus.

Samen met jullie gedachtekracht is het mogelijk jullie energie, licht en liefde om te smelten in het aanmaken van de juiste bestrijdingsmiddelen, nu nog onbekend bij velen, maar spoedig wordt het bewijs geleverd dat de voornoemde behandelmethode het coronavirus onschadelijk maakt voor mens en dier.

Bewerkstellig met je aandacht gedurende een aantal dagen het overwinnen van dit virus. Dank voor jullie niet aflatende hulp, bedoeld om de aarde weer in balans te brengen.

Dank, dank, dank, de jullie ondersteunende Meesters van Andromeda, in samenwerking met God en al zijn goedwillende helpenden.

Deze nieuwsbrief riep een aantal vragen op,  de vraag van ons en antwoord van de Meesters van Andromeda vindt u in deel 2 van nieuwsbrief 14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *