Nieuwsbrief 9 (4 januari 2020)

Nu, het nieuwe jaar ingegaan, is het al noodzakelijk voorbereidingen te treffen die het mogelijk maken in volle kracht en met veel liefde het jaar te doorstaan op een liefderijke manier.

Nog in de ban zijnde van de vele feestdagen treden we nu weer het ritme tegemoet wat de maatschappij ons oplegt.

Wees bereid aandacht te schenken aan dat wat jouw hart je ingeeft, laat de tredmolen van de vaste gewoontes je niet zodanig in de greep hebben dat je voorbij gaat aan dat
wat je werkelijk bent.

Neem dagelijks een half uurtje voor jezelf en ga hierin na wat jij in de afgelopen dag als prettig ervoer. Doe dit bewust, enkel gericht op je positieve ervaringen en gevoelens.
Word dan gewaar dat je door het bewust worden van de mooie momenten deze een belangrijke plaats innemen in je gedachtewereld.

Zo worden de soms moeilijkere delen van het leven slechts een onderdeel van het leven en bepalen deze niet je kijk op het leven.

Weet dat je de bewustwording zelf actief kunt beïnvloeden waardoor je je eigen leefsfeer mede bepaalt. Maak gebruik van dit weten en vergroot hierdoor je levenssfeer op een wijze die niet afhankelijk is van zwartkijkerij, maar hoop schenkt op
een toekomst waar je graag deel van uit maakt.

Schenk gerust aandacht aan dat wat je als zwaar ervaart, maar laat het je niet in beslag nemen. Tegenwicht is noodzakelijk om het evenwicht te laten zijn in je leven.

Wij hopen jullie mooie, opgewekte en blijde gedachtes te mogen waarnemen, wetend dat jullie dan de kracht zijn die het leven op een wijze begroeten die recht doet aan je eigen persoon

De jullie met aandacht volgende Meesters van Andromeda.

2 antwoorden op “Nieuwsbrief 9 (4 januari 2020)”

  1. ‘Des Pudels Kern’. Een mooie manier om greep te hebben/te krijgen op het leven. Om je keuzes te maken uit de veelheid die je wordt opgedrongen, waardoor je dreigt te worden overspoeld.

  2. Lieve Marjo
    Dankjewel voor de informatie van de meesters van Andromeda.
    Ik ga er zeker aan werken.
    Lichtgroet van Elly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *